Våren 2021

Välkomna till vårens program med allt vad det innebär av rekommendationer och restriktioner i samband med våra aktiviteter. År 2020 var vi glada att kunna genomföra några programpunkter och vi har förhoppningar om att vi nu under våren ska kunna genomföra vårt program.  / Styrelsen

Årsmöte kommer att genomföras med minsta möjliga personer närvarande för att kunna godkännas som årsmöte eller sker mötet via telefon.

Karlskrona konstförenings konstlotteris dragning kommer inte att ske i samband med årsmötet utan vid en annan tidpunkt och då med endast ordförande, sekreterare, kassör och notarius publicus närvarande och dragningen sker med hjälp av slumpgenerator. Precis som tidigare år kommer brev att skickas till respektive vinnare där även plats, datum och klockslag för avhämtning meddelas. Därefter läggs vinstlistan ut på vår hemsida. Konstlotteriet kommer att bestå av verk av bla. Susanne Demåne, Bertil Vallien, Lars Rylander, Anna Wennerstrand, Signar Bengtsson, Thomas Rydh, Karin Howding  Elisabeth Svensson, Bob Matson  Systrarna Jobs samt Herta Bengtsson.       

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s